Новини

Забезпечено проїзд на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області

Забезпечено проїзд на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області

На території Вінницької області спостерігається погіршення погодних умов й значне зниження температури повітря.                                                           

За ініціативи та підтримки голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова, розроблено та затверджено Порядок взаємодії відповідальних служб в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. В результаті  забезпечено готовності служб, сил та засобів до зимового експлуатаційного утримання автомобільних доріг та взаємодії структурних підрозділів при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій.                                                       

Незважаючи на завершення бюджетного року та початку 2021 року, карантинний режим, ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» забезпечено у повному обсязі проїзд всіма ділянками доріг загального користування місцевого значення області.                                               

Основне завдання для нас, безперебійний і безпечний рух автомобільного транспорту з максимальним унеможливленням надзвичайних ситуацій під час ускладнених погодних умов.                                                                              

Завдяки тісній співпраці Підприємства з ДП «Вінницький облавтодор» та виконання злагоджених комплексних заходів, вдалось максимально швидко ліквідувати наслідки негоди і забезпечити проїзд до садочків, шкіл, опорних лікарень, районних та обласних центрів.

Протягом доби на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення дорожники працювали у посиленому режимі. Своєчасно проведено заходи щодо попередження негоди, ліквідації  ожеледиці.            

Для безпечного проїзду дорогами в роботі  задіяно понад 118 одиниць спецтехніки та більше 200 працівників. Використано 1543 т протиожеледних матеріалів  для обробки дорожнього покриття.                                                               

До чергового диспетчера ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» не надходили звернення від громадян щодо неналежного стану доріг, що свідчить про задовільний та безпечний стан проїзду на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області.                                                                                                    

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у межах області, зателефонуйте черговому. Вам обов'язково нададуть допомогу!             

Черговий диспетчер Підприємства: +380 (432) 56-07-07, +380 (0432) 56-00-93, +38 (098) 056-07-00.

Телефонуйте цілодобово.

E-mail: [email protected]

Відеозвіт