Новини

За програмою Президента України «Велике будівництво» відремонтовано міст у с. Торчин Хмільницького району

За програмою Президента України «Велике будівництво» відремонтовано міст у с. Торчин Хмільницького району

Черговий відремонтований міст відкрили для проїзду у населеному пункті Торчин Хмільницького району, що капітально відремонтований вперше за 50 років, в рамках програми Президента України «Велике будівництво».                 

Раніше міст був аварійний, який створював багато незручностей, ускладнював рух навіть для екстреної допомоги.                                                

Як зазначає директор Підприємства Віталій Горобчук, об’єкт відіграє важливу у роль у життєдіяльності села Торчин, адже завдяки цьому мосту вдасться логістично «повернути» громаду до транспортної мережі Хмільницького району.                                                                                              

Тому, вже за декілька місяців під пильним контролем інженерів Відділу якості та технічного контролю Підприємства з’явилася капітально відремонтована штучна споруда, яка спроможна витримати достатню вантажопідйомність, будь-яку повінь, адже організовано водовідведення дощових вод та дренажу, влаштовано нові шари дорожнього покриття штучної споруди, облаштовано пішохідні доріжки з огородженням, нанесено розмітку. Фінансування всіх робіт здійснювалось за рахунок видатків Державного дорожнього фонду.                                                                                              

Ми й надалі розвиватимемо дорожню інфраструктуру територіальних громад, адже завдяки підтримці голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова, ми в терміни розпочинаємо та завершуємо ремонт дорожньої інфраструктури у містах та селах Вінниччини, роблячи її безпечною та сучасною, а це головне завдання програми Президента України «Велике будівництво».

Дізнатись більше можна за посиланнями: Капітальний ремонт мосту на км 15+128 автомобільної дороги О-02-23-03 границя Хмельницької області-Слобода Кустовецька