Новини

Поточний середній ремонт мосту на ділянці км 4+365 автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 02-04-08 Гайсин-Теплик у Вінницькій області

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» 22 травня 2019 року завершило процедуру закупівлі по предмету: «Поточний середній ремонт мосту на  ділянці км 4+365 автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 02-04-08 Гайсин-Теплик у Вінницькій області». За результатами проведеного тендеру укладено договір від 07 червня 2019 року №1М/19 з Товариством з обмеженою відповідальністю «Проектно-будівельна фірма «Одеспромстрой» (далі - Підрядник).                                                                    

Об’єктом проведення робіт є ремонт мосту (штучна споруда), який розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 02-04-08 Гайсин-Теплик. Міст збудований у 1926 р., остання реконструкція якого  проводилась у 1973 р. Ремонт дозволить підвищити експлуатаційно-технічні показники  штучної споруди а саме: пропускну спроможність мосту, рівень безпеки та комфортність руху транспортних засобів, удосконалення стану проїзної частини, покращення облаштування технічними засобами організації дорожнього руху.                                   

Підготовчий період Підрядником розпочатий з 01 липня 2019 року та включає в себе облаштування будівельного майданчика, влаштування тимчасової об’їзної дороги, забезпечення огородження та організацію дорожнього руху в місці проведення дорожніх робіт, переключення руху на тимчасову дорогу. Додатково буде зазначена схема об’їзду мосту на період його ремонту. Термін виконання робіт  по поточному середньому ремонту мосту визначений згідно ДСТУ Б А.3.1-22:2013 «Визначення тривалості будівництва об’єктів» та становить 2 місяці.                                                             

Ремонтні роботи на мосту профінансовані за рахунок коштів державного бюджету.                                                                                                                   

Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» просить водіїв бути уважними під час руху на ділянці, де виконуються ремонтні роботи і звертати увагу на влаштовані дорожні знаки