Новини

Велике будівництво: ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» – серед лідерів за динамікою освоєння коштів

Велике будівництво: ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» – серед лідерів за динамікою освоєння коштів

Координатор національної програми "Велике будівництво" Юрій Голик, написав на своїй сторінці у Facebook  про стан освоєння коштів Державного дорожнього фонду обласними державними адміністраціями.                                     

Менше трьох місяців залишається до завершення 2020 року, а Вінницька область надалі залишається лідером серед областей України за обсягами використання коштів Фонду.                                                                         

Топ областей у використанні коштів, виділених на ремонт і утримання доріг: Дніпропетровська область - 96%, Харківська область – 95%, Хмельницька область – 90%, Вінницька область – 88%, Рівненська область – 80%                          

У 2020 році, на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Вінницької області передбачено видатки із Фонду у розмірі 1 262 068,1 тис. гривень.                                                        

За період з січня по жовтень 2020 року з Фонду на рахунок Управління дорожнього господарства Вінницької обласної державної адміністрації надійшло 935 765,0 тис.грн., рівень освоєння коштів за аналізований період становить 826 404,255 тис.грн., що складає 88,31% від надходжень.                 

Не зважаючи на перешкоди пов’язані із систематичним блокуванням проведення тендерних процедур по окремих об’єктах, Підприємство має всі інструменти та важелі, щоб до завершення ремонтно-будівельного сезону 2020 року, провести запланований обсяг робіт з відновлення автомобільних доріг.

Джерело:

https://www.facebook.com/y.golyk/posts