Новини

У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАВЧАСНО ГОТУЮТЬСЯ ДО РЕАГУВАННЯ У РАЗІ НЕСПРИЯТЛИВИХ ЗИМОВИХ ПОГОДНИХ УМОВ

У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАВЧАСНО ГОТУЮТЬСЯ ДО РЕАГУВАННЯ У РАЗІ НЕСПРИЯТЛИВИХ ЗИМОВИХ ПОГОДНИХ УМОВ

Надзвичайні ситуації у зимовий період можна попередити, якщо своєчасно приймати правильні рішення. Забезпечення проїзду по дорогах у зимовий період, здійснення комплексу робіт зі снігоочищення і боротьби з ожеледицею, проведення заходів з безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування, всі ці зазначені складові важливі для життєдіяльності Вінницької області. Саме тому, Вінницькою облдержадміністрацією повторно здійснено планову нараду щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років.                                                                                     

19 грудня 2019 року директор ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» брав участь у нараді з питань завчасної підготовки дорожнього господарства області до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років та забезпечення взаємодії з іншими структурними підрозділами при надзвичайних ситуаціях, спричинених погодними умовами.                              

У нараді також брали участь: заступник голови Вінницької облдержадміністрації Олександр Піщик, керівники дорожніх служб області, правоохоронних органів, ГУ ДСНС у Вінницькій області та Управління Укртрансбезпеки.                                                                                                     

Для забезпечення проїзду по дорогах загального користування місцевого значення, у достатній кількості закуплено протиожеледних матеріалів та підготовлена вся необхідна техніка та механізми філій. Крім того, варто зазначити, що здійснюється цілодобове чергування та інформування про стан проїзду на автомобільних шляхах загального користування місцевого значення Вінниччини.                                                                                             

Для здійснення комплексу заходів, в області  відпрацьований  та  введений в  дію  з  03 грудня 2019 року «Порядок взаємодії підрозділів»: Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області; Служби автомобільних доріг у Вінницькій області; ДП «Служба  місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області»; ДП "Вінницький облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", Управлінням Укртрансбезпеки у Вінницькій області, УПП у Вінницькій області ДПП, ГУНП у Вінницькій області і Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації.

Фотозвіт наради за посиланням: http://www.vin.gov.ua/news/ostanni-novyny/23241-vladyslav-skalskyi-ne-dyvliachys-na-harnu-pohodu-za-viknom-sohodni-maiemo-buty-hotovymy-do-rizkoho-ii-pohirshennia-i-zabezpechennia-bezpechnoho-proizdu-dorohamy-oblasti