Новини

Обмеження руху транспортних засобів по всій мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Вінницькій області 13.02.2021 року з 16 год. 00 хв.

Обмеження руху транспортних засобів по всій мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Вінницькій області 13.02.2021 року з 16 год. 00 хв.

Станом на 13 год. 00 хв. 13.02.2021 року  на території Вінницької області пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності). Такі погодні умови призвели до значних перешкод на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області.                                

Протягом доби очікується суттєве погіршення погодних умов (посилення вітру внаслідок чого на проїзні частині утворюються перемети).

Цілодобовою диспетчерською службою ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» (далі-Підприємство) прийнято численні звернення від керівників об’єднаних територіальних громад, громадян, водіїв автотранспортних засобі щодо незадовільного стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення області у зв’язку із погодними умовами.                                                                 

Враховуючи викладене, Підприємством на підставі ст. 12 Закону України «Про дорожній руху», Закону України «Про автомобільні дороги» та відповідно до порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України в 27 червня 2007 р. № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» спільно з Управлінням Укртрансбезпеки у Вінницькій області, ГУ НП у Вінницькій області, Управління ПП у Вінницькій області, прийнято рішення ввести обмеження руху транспортних засобів загального користування та багатоосних вантажних транспортних засобів по всій мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Вінницькій області 13.02.2021 року з 16 год. 00 хв., на час необхідний для усунення наслідків негоди та приведення проїзної частини автомобільних доріг загального користування місцевого значення у стан безпечний для руху транспортних засобів.

Після закінчення дії несприятливих умов рух транспорту відновиться про, що Підприємством додатково буде повідомлено.