Новини

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» серед лідерів Індексу Прозорості України «CoST Україна»

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» серед лідерів Індексу Прозорості України «CoST Україна»

Друзі, спішимо поділитись чудовою новиною, за офіційними результатами вимірювань та розрахунків платформи «CoST Україна», ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» стало одним з 3-х лідерів серед учасників проєкту – Індексу Прозорості Інфраструктури (ІПІ) та лідером за рейтингом державних підприємств України.                                                

Протягом лютого-травня 2021 року Ініціатива CoST проводила дослідження в рамках нового глобального проєкту – ІПІ, який вимірює рівень прозорості та якості процесів, пов’язаних із державною інфраструктурою, на національному та субнаціональному рівнях. Загальний рівень прозорості в сфері інфраструктури в Україні вище середнього і становить 62,18 балів (зі 100 можливих).                                                                                                                     

Комунікація з громадськістю та ЗМІ, прозора сфера закупівель, якісний технічний нагляд — це три кити, на яких кріпиться та розвивається наша прозорість та підзвітність в сфері інфраструктури.                                       

Наша команда йде в ногу з часом. У Підприємства є власний веб-сайт та сторінки у соціальних мережах Facebook, Instagram та YouTube, завдяки яким підтримуємо зв'язок із громадськістю. Саме через ці онлайн-платформи висвітлюється вся діяльність Підприємства.                                                            

Дякуємо організаторам ініціативної групи, що запросили нас на дослідження. Наше Підприємство відкрите у своїй діяльності та до спілкування з громадськістю та ЗМІ і вдячне за зворотній зв'язок.