Новини

Cтан проїзду на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області станом на 08:00 год. 23 грудня 2021 року

Cтан проїзду на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у Вінницькій області станом на 08:00 год. 23 грудня 2021 року

Станом на 08:00 год. 23 грудня 2021 року проїзд усіма ділянками доріг загального користування місцевого значення  у Вінницькій області забезпечено. У зв’язку з погіршенням погодних умов філії підрядної організації, які на замовлення Підприємства виконують експлуатаційне утримання в зимовий період, прийняли оперативні дії реагування щодо ліквідації наслідків негоди. Ускладнень руху не було.                                                                                   

Протягом доби для безпечного проїзду дорогами загального користування місцевого значення задіяно в роботі понад 100 одиниць спецтехніки та 190 працівників.                                                                                                                       

Використано більше 800 т протиожеледних матеріалів для обробки дорожнього покриття.                                                                                                         

Дорожня спецтехніка продовжує обробляти окремі ділянки шляхів протиожеледними матеріалами.                                                                                                        

До чергового диспетчера ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» надійшло одне звернення щодо незадовільного стану дороги загального користування місцевого значення у Вінницькій області, на яке черговим відреаговано оперативно та передано інформацію працівникам філії ДП «Вінницький облавтодор» про його негайне усунення.                                                

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у межах області, зателефонуйте черговому. Вам обов'язково нададуть допомогу!             

Черговий диспетчер Підприємства: +38 (098) 056-07-00, +380 (432) 56-07-07, +380 (0432) 56-00-93.

Телефонуйте цілодобово.

E-mail: [email protected]